Prefabrik Ev

Wiki Article

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Yapı güvenliği açısından Karmod hazır evler değerlendirdiğimizde ‘uzun ömür’ diye bileceğimiz olumlu bir netice ile karşılaşırız.

Özellikle 2021 yılı sonu itibariyle inşaat malzeme fiyatlarındaki artworkış ev sahibi olmak isteyenleri farklı arayışlara yöneltti. Malzeme fiyatlarındaki artworkışı iki önemli unsur tetikledi. Bunlardan biri coronavirüs pandemi döneminin tedarik zincirlerinde oluşturduğu etki diğeri de Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş.

Prefabrik yapılarımızda ise sixteen dansite eps yalıtımı kullanılır. İç ve dış duvarlarda 8mm fibercement kullanılır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Betonarme evlerde ise bu işçilik uygulamalarının her birine ayrı ustalar Arrange edilerek ayrı ücretler ödenmek durumundadır. Çelik ev fiyatları işçilik uygulamalarından ciddi tasarruf sağlayarak konut modelini tercih edenlere kazandırır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar https://www.miraprefabrik.com ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Prefabrik evler ise daha çok fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Metrekare bazlı fiyatınız nedir? Fiyatlarımız m² bazlı değil proje esaslıdır. Her projemiz için ayrı maliyet hesabı yapılmaktadır.  Prefabrik ve çelik yapıların farkı nedir? Prefabrik yapılar push panel sistemlerden oluşmaktadır. İç ve dış kaplaması 8mm kalınlığında betopan iç yalıtımı 8 cm kalınlığında 16 dansite eps şeklinde sağlanmaktadır. Dış duvarlar ten cm iç duvarlar 6 cm olacak şekilde tasarım yapılmaktadır. Taşıyıcı sistemleri H dediğimiz galvanizli çeliklerle sağlanmaktadır. Her one hundred twenty five cm de bir taşıyıcı sistem ve bu taşıyıcı sistemler üzerine çatı makasları gelecek şekilde planlama yapılmaktadır. Çatı arasında camyünü yalıtımı kullanılmaktadır.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Report this wiki page